Bekijk onze laatste recensies
Red
23-09-2020
Dies war das erste Mal, dass ich einen Saugvibrator ausprobierte. Ich wusste nicht wirklich, was ich davon erwarten sollte, also wollte ich nicht zu viel Geld ausgeben. Es ist lächerlich, wie froh ich bin, dass ich es gekauft habe, es ist meine erste Anlaufstelle geworden! Es ist sehr leise und einfach zu verwenden. Wenn Sie die richtige Stelle gefunden haben, müssen Sie es nicht mehr bewegen, sondern können es einfach genießen. Es kann etwas schwierig sein, den perfekten Punkt zu finden, da der Gummi vollständig flach um die Klitoris liegen muss, aber sobald Sie diesen magischen Punkt gefunden haben, ist es eine erstaunliche Sache! Ich kann es also auf jeden Fall empfehlen.
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
23-09-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Red
22-09-2020
C'était la première fois que j'essayais un vibrateur à succion. Je ne savais pas vraiment à quoi m'attendre, alors je ne voulais pas dépenser trop d'argent. Je suis vraiment heureux de l'avoir acheté, c'est devenu mon passe-temps favori ! Il est vraiment silencieux et facile à utiliser, une fois que vous avez trouvé le bon endroit, vous n'avez pas besoin de le déplacer à nouveau, vous pouvez juste en profiter. Il peut être un peu difficile de trouver l'endroit parfait, car le caoutchouc doit être complètement plat autour du clitoris, mais une fois que vous avez trouvé cet endroit magique, c'est incroyable ! Je le recommanderais sans aucun doute.
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
22-09-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Red
09-09-2020
This was the first time I'd tried a sucking vibrator. I didn't really know what I should expect from it, so I didn't want to spend too much money. I'm ridiculously happy that I bought it, it's become my go-to! It's really quiet and easy to use, once you've found the right spot you don't need to move it again, you can just enjoy. It can be a little difficult to find the perfect spot, because the rubber has to lay completely flat around the clitoris, but once you've found that magic spot, it's an amazing thing! I would definitely recommend it.
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
09-09-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Red
09-09-2020
Esta fue la primera vez que probé un vibrador de succión. Realmente no sabía qué esperar de él, así que no quería gastar demasiado dinero. Estoy ridículamente feliz de haberlo comprado, ¡se ha convertido en mi favorito! Es realmente silencioso y fácil de usar, una vez que haya encontrado el lugar correcto no necesita moverlo nuevamente, simplemente puede disfrutar. Puede ser un poco difícil encontrar el lugar perfecto, porque la goma tiene que quedar completamente plana alrededor del clítoris, pero una vez que hayas encontrado ese lugar mágico, ¡es algo increíble! Sin duda lo recomendaría.
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
09-09-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Red
09-09-2020
Questa era la prima volta che provavo un vibratore succhiatore. Non sapevo davvero cosa mi sarei dovuto aspettare, quindi non volevo spendere troppi soldi. Sono ridicolmente felice di averlo comprato, è diventato il mio punto di riferimento! È davvero silenzioso e facile da usare, una volta trovato il punto giusto non è necessario spostarlo di nuovo, puoi semplicemente divertirti. Può essere un po 'difficile trovare il punto perfetto, perché la gomma deve essere completamente piatta intorno al clitoride, ma una volta trovato quel punto magico, è una cosa incredibile! Lo consiglierei sicuramente.
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
09-09-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Red
09-09-2020
To był pierwszy raz, kiedy spróbowałem ssącego wibratora. Tak naprawdę nie wiedziałem, czego powinienem się po nim spodziewać, więc nie chciałem wydawać za dużo pieniędzy. Jestem absurdalnie szczęśliwy, że go kupiłem, stał się moim celem! Jest naprawdę cichy i łatwy w użyciu, po znalezieniu odpowiedniego miejsca nie musisz go ponownie przenosić, możesz po prostu cieszyć się. Znalezienie idealnego miejsca może być trochę trudne, ponieważ guma musi całkowicie płasko przylegać do łechtaczki, ale kiedy już znajdziesz to magiczne miejsce, to niesamowita rzecz! Zdecydowanie poleciłbym to.
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
09-09-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Red
22-08-2020
Dit was de eerste keer dat ik een vibrator met luchtdruk gebruikte. Ik wist niet helemaal wat ik er van moest verwachten en wou dus niet teveel geld besteden. Ik ben verschrikkelijk blij dat ik hem heb gekocht, het is mijn go-to geworden! Hij is erg stil en makkelijk in gebruik, zodra je de goede plek hebt gevonden hoef je hem niet meer te verplaatsen, je kan gewoon genieten. Het kan wel wat lastig zijn om de perfecte plek te vinden aangezien het rubber geheel plat om de clitoris heen moet liggen, maar als je die magische plek eenmaal hebt gevonden is het een geweldig ding! Ik zou hem zeker aanraden.
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
22-08-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
BiNi1965
31-12-2019
Erg blij met deze dildo. Een traktatie voor mijn kont.
Felix Realistische Dildo
Felix Realistische Dildo
31-12-2019
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Cindy
08-10-2019
Zeer blij mee en zeker voor de lage prijs. Ik zal hem iedereen aanraden.
Milly Masturbator
Milly Masturbator
08-10-2019
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
jan 8
13-04-2019
ziet er lekker uit wil hem zelf omdoen en probeeren
Deluxe Cleaver Peniskooi Met Spreidende Dilator
Deluxe Cleaver Peniskooi Met Spreidende Dilator
13-04-2019
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Waternimf
10-04-2019
Hele fijne vibrator doordat ie traploos en waterdicht is! Gaat fijn mee in bad en onder de douche!! Ben er nu een aantal maanden zeer tevreden mee!
Waterdichte Blauwe Vibrator
Waterdichte Blauwe Vibrator
10-04-2019
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
surfingbird
27-09-2018
Niet voor beginners. Als ie eenmaal zit voelt ie heerlijk aan
Butt Plug Large
Butt Plug Large
27-09-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
surfingbird
27-09-2018
erg groot, maar goede zuignap.
American Bombshell Ballistic
American Bombshell Ballistic
27-09-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
surfingbird
27-09-2018
super sexy maar de kleine knoopjes zijn in de hitte van het moment niet makkelijk los te maken
BH set strip
BH set strip
27-09-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
surfingbird
27-09-2018
super sexy, past iedereen
Rode netstof bodystocking met open kruis
Rode netstof bodystocking met open kruis
27-09-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
surfingbird
27-09-2018
Ziet er sexy uit en snel geleverd
Zwarte netstof catsuit met open decolleté
Zwarte netstof catsuit met open decolleté
27-09-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
surfingbird
27-09-2018
heerlijk als je van lekker groot houd
Realistische XXL Dildo 33 cm - Zwart
Realistische XXL Dildo 33 cm - Zwart
27-09-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
surfingbird
27-09-2018
de klitteband bandjes zijn niet de meest ideale. verder goed product
Jolly Booby Opblaasbare Borsten
Jolly Booby Opblaasbare Borsten
27-09-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Slank
20-06-2018
Gebruik dit merk al jaren en zeer tevreden over. Valt goed in de smaak.
Dames Parfum - Female Pheromones
Dames Parfum - Female Pheromones
20-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Slank
20-06-2018
Zitten perfect en zijn erg stevig. Mooie uitstraling.
Opengewerkte Kousen Met Bloemendesign - Zwart
Opengewerkte Kousen Met Bloemendesign - Zwart
20-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ger
08-06-2018
Mijn vrouw is er blij mee doet het goed
Push It Stotende Vibrator
Push It Stotende Vibrator
08-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ger
08-06-2018
Goed spul werkt supergoed
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
08-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ger
08-06-2018
Voelt goed aan pasvorm ool uitstekend
FPPR. Vagina Masturbator
FPPR. Vagina Masturbator
08-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ron
11-05-2018
Lekker als afwisseling, samen tijdens het aftrekken van mijn stijve geile pik. Gewoon top.
SuperFckr The Original - Zwart
SuperFckr The Original - Zwart
11-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ron
11-05-2018
Als je een superstijve hebt is deze kunstvagina nauwelijks van een echte kut te onderscheiden met voldoende glijmiddel. Leuk om tussendoor extra te spuiten. Heerlijk!
Fleshlight Girls - Lisa Ann Barracuda
Fleshlight Girls - Lisa Ann Barracuda
11-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: