Bekijk onze laatste recensies
Ron
11-05-2018
Lekker als afwisseling, samen tijdens het aftrekken van mijn stijve geile pik. Gewoon top.
SuperFckr The Original - Zwart
SuperFckr The Original - Zwart
11-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Ron
11-05-2018
Als je een superstijve hebt is deze kunstvagina nauwelijks van een echte kut te onderscheiden met voldoende glijmiddel. Leuk om tussendoor extra te spuiten. Heerlijk!
Fleshlight Girls - Lisa Ann Barracuda
Fleshlight Girls - Lisa Ann Barracuda
11-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Cindy
09-05-2018
Mijn vriend moest er even aan wennen maar kwam vervolgens vrij snel klaar. Het materiaal voelt heerlijk zacht aan en de binnenvoering en structuur van deze masturbator draagt zeker bij aan het genot. Aanrader!
XXX To-Go Charlotte
XXX To-Go Charlotte
09-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Cindy
09-05-2018
Heerlijke g-spot vibrator... Kan er niet genoeg van krijgen erg makkelijk in gebruik en de verschillende standen zijn erg opwindend. Kan deze vibrator van harte aanbevelen, zeker voor deze prijs!
G-spot vibrator - paars
G-spot vibrator - paars
09-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Michiel
07-05-2018
Het vibrerende onderdeel is bijna niet te merken tijdens gebruik. Het is gemaakt van prima materiaal maar is ook onderdeel van het probleem. Vanwege het ontwerp is de tunnel niet gecentreerd door het speeltje. Dat is een probleem omdat de wand nu te dun is om je penis goed te leiden door de tunnel. Er zijn goedkopere producten beschikbaar die even goed werken dan deze.
Vibrating Lady Masturbator
Vibrating Lady Masturbator
07-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Michiel
07-05-2018
Een prima speeltje. Gemakkelijk schoon te maken. De twee kralenkettingen aan de zijkant doen hun werk voldoende. Ze kunnen eventueel worden verwijderd als dat nodig is. Het materiaal is stevig en gaat lang mee. Ook is het lang genoeg voor groter geschapen jongens.
Mandy´s Blow-Job
Mandy´s Blow-Job
07-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Michiel
07-05-2018
Zelfs voor 10 euro verwacht je dat een product doet waar het voor bestemd is. Een eenvoudig scheer apparaat op batterijen klinkt heel leuk, maar de motertjes die het scheermes aandrijven krijgen niet genoeg kracht om haartjes te scheren. Je bent beter af iets meer geld uit te geven voor een meer professioneel model.
Intiem trimmer voor Hem en Haar
Intiem trimmer voor Hem en Haar
07-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
H V
05-05-2018
is niet wat we van verwacht hadden en de trillingen voel je niet echt sterk
Vibrerende masturbatiehoes
Vibrerende masturbatiehoes
05-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
H V
05-05-2018
is heerlijk gevoel. waar je elkaar heerlijk mee kan verwennen
EasyToys Mini Wand Vibrator - Zwart
EasyToys Mini Wand Vibrator - Zwart
05-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
H V
05-05-2018
0je komt hier zo heerlijk mee klaar is echt een geweldig gevoel
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
05-05-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
pluisje
25-04-2018
vooral fijn omdat er een ring aanzit die je kunt vasthouden
Anaaldildo - Key to your butt
Anaaldildo - Key to your butt
25-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
pluisje
25-04-2018
te gek !!! wat een gemak , en wat voelt dit goed aan
Pink Lady - Touch
Pink Lady - Touch
25-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
pluisje
25-04-2018
plakt niet, geweldig !!!
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
25-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
pluisje
25-04-2018
super ding. Fijn dat er twee verschillende kanten aanzitten.
Mini Zweep - Paddle
Mini Zweep - Paddle
25-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
pluisje
25-04-2018
makkelijk in gebruik, even sprayen met doekje afdrogen , klaar
EasyGlide toy reiniger 150 ml
EasyGlide toy reiniger 150 ml
25-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
pluisje
25-04-2018
fijn om zelf te kunnen instellen, soms wat strakker, soms niet
Tepelklemmen Met Balletjes
Tepelklemmen Met Balletjes
25-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
henk
19-03-2018
ben er tevreden me
Masturbator - Anime-X Ninime
Masturbator - Anime-X Ninime
19-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
anoniem
14-03-2018
Ik dacht eerst wat een hoop geld voor een 'toy cleaner', maar het is heel gemakkelijk te gebruiken en je kunt er ook best lang mee !
EasyGlide toy reiniger 150 ml
EasyGlide toy reiniger 150 ml
14-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
anoniem
14-03-2018
De dildo is heel erg hard en je kunt er bijna niet in knijpen. Wanneer je hem even hebt gebruikt is de dildo wat warmer en kun je hem wel wat in knijpen. van de rest een prima product !
Holle Twisted Strap On - Zwart
Holle Twisted Strap On - Zwart
14-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
SB
12-02-2018
Fijn product, je hoeft niet meer zo te hannesen omdat hij langer is. Hierdoor kun je hem zelf ook beter bedienen. Gelukkig niet te dik, maar precies goed.
Man Handler
Man Handler
12-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
SB
12-02-2018
Ik vind het nogal snel indrogen.
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
12-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
SB
12-02-2018
Er lekker en leuk product. Het voelt bijna hetzelfde als een echt "blowjob" fijn dat hij transparant is en dat je dus kunt zien wat er gebeurd. Een echte aanrader voor veel speelplezier, zowel solo als samen
Fleshlight Turbo Ignition - Ijsblauw
Fleshlight Turbo Ignition - Ijsblauw
12-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Glijmiddel
05-02-2018
Deze EasyGlide glijmiddel hebben we als fijne glijmiddel ervaren. Het zit mooi tussen te vast en te vloeibaar in. Het is een gel die de juiste structuur heeft en doet wat het moet.
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml
05-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Glijmiddel
05-02-2018
Deze anaal prostaat dildo is mooi qua formaat, glijd met het juiste glijmiddel vrij makkelijk naar binnen. Echter, op het gebied van penetratie viel hij me wat tegen. Hij stimuleerde de prostaat minder dan verwacht.
Dr. Joel Anaal Prostaat Dildo
Dr. Joel Anaal Prostaat Dildo
05-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Massage
21-01-2018
Een zeer fijne massageolie die makkelijk uitwrijft. Tevens te gebruiken bij de intieme delen van het lichaam wat het genot van de massage extra vergroot.
Shunga - Massage Olie Stimulatie
Shunga - Massage Olie Stimulatie
21-01-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: