Bekijk onze laatste recensies
Wes
22-06-2017
Heerlijke lange dildo, makkelijk in gebruik en glijdt lekker diep.
Ultra-Dong
Ultra-Dong
22-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Wes
22-06-2017
Doet goed zijn werk, makkelijk in te brengen.
The Assifier
The Assifier
22-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Wes
22-06-2017
Dit is een topper! heerlijk hoe deze aanvoelt en met het balletje wat erin zien maakt het nog geiler tijdens het huis poetsen
FSD Primal Attract Buttplug Met Balletje
FSD Primal Attract Buttplug Met Balletje
22-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
MissM
02-06-2017
Een fijne maat om mee te beginnen van handig materiaal. Prima product
Paarse mini buttplug
Paarse mini buttplug
02-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
MissM
02-06-2017
Leuk als 'starterspakket'. Ik ben er blij mee. Kwaliteit is niet zo zeer heel goed en staat in verhouding met de prijs die je er voor betaald. Ik denk dat als je alles los koopt, dat de kwaliteit beter is maar dan betaal je ook 3x zo veel. Met dit pakket heb je veel leuke speeltjes om uit te proberen, dus ik zou het wel aanraden. :)
Mega Vibrator Set - Paars
Mega Vibrator Set  - Paars
02-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
leertje
14-05-2017
Geeft aan rubber een mooie glans en makkelijk in gebruik door dat het fijn verneveld door de spuit flacon.
Cult Ultra Shine Spray - 250 ml
Cult Ultra Shine Spray - 250 ml
14-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
leertje
14-05-2017
Is zuinig in gebruik en makkelijk te doseren werkt lang droogt niet snel op.
Pjur Cult Latex Gel - 100 ml
Pjur Cult Latex Gel - 100 ml
14-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Miss piss
30-04-2017
Powerful & comfortable. Great product
Velvet Purple Pill waterproof
Velvet Purple Pill waterproof
30-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
duffy
27-04-2017
Hele goede massageolie
HOT Massage-Olie Exotic 100 ml
HOT Massage-Olie  Exotic 100 ml
27-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
duffy
27-04-2017
Heerlijk glijmiddel
WET Platinum Glijmiddel - 93ml
WET Platinum Glijmiddel - 93ml
27-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
L
19-04-2017
Mooi spelletje
Voorspel Dobbelstenen
Voorspel Dobbelstenen
19-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
L
19-04-2017
Prima kwaliteit
Adore Ribbed condooms 144 stuks
Adore Ribbed condooms 144 stuks
19-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Henzie
17-04-2017
Blijkt toch niet echt waterdicht te zijn. Na 1x gebruikt onder de douche deed die het niet meer.
Waterdichte Blauwe Vibrator
Waterdichte Blauwe Vibrator
17-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DJ
10-04-2017
Super kousen. Zit lekker en onwijs mooi en sexy
Kousen met mooie afwerking
Kousen met mooie afwerking
10-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DJ
10-04-2017
Prima materiaal. Die curve is zalig. Had alleen harder materiaal moeten zijn. Daardoor voel je hem beter!!
Curved Passion Huidskleur
Curved Passion Huidskleur
10-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DJ
10-04-2017
Prima spul. Voelt prima aan bij gebruik.
Just Glide Anaal Glijmiddel 200 ml
Just Glide Anaal Glijmiddel 200 ml
10-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
N65
09-04-2017
Een spannende en sexy short. Fijne stof, zit erg lekker.
Twerk It Short - Plus Size - Roze
Twerk It Short - Plus Size - Roze
09-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
willem
06-04-2017
Nu net gebruikt en ik moet zeggen vooralsnog ben ik zeer tevreden weinig tot geen irritatie, zeer glad resultaat alleen een kant tekening je moet wel voor je dit gebruikt zorgen dat je lange haren heb (moestuintje kweken bij wijze van spreken) Ben nu nog benieuwd of er geen verdere irritaties op komen, hoe lang het weg blijft en hoe het terug groeit. Al met al een aanrader om te gebruiken! (Alleen wel gebruiken met een open raam want er kan een geurtje ontstaan)
Intimate Hair Removal Ontharingspoeder
Intimate Hair Removal Ontharingspoeder
06-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Binico
01-04-2017
Een mooie artikel,erg prettig in gebruik
Siliconen prostaat dildo - roze
Siliconen prostaat dildo - roze
01-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Nicole
21-02-2017
Geweldig product. Super sexy en heel mooi materiaal.
Serveerster Set 3-Delig - Zwart/Wit
Serveerster Set 3-Delig - Zwart/Wit
21-02-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Linda
21-02-2017
Voldoet aan alle verwachtingen! Deze overtreft al mijn andere vibrators. In het begin was het een beetje wennen, maar voelt geweldig. De verschillende standen zijn heel fijn, het is verstandig om te beginnen in de laagste stand. De snelheid kan je dan rustig aan opbouwen. Is ook een topper in bad of onder de douche. Zeker een aanrader!
Satisfyer Pro 2
Satisfyer Pro 2
21-02-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Pientje
15-02-2017
Heel apart ding. Even wennen. De gewenste stand is een uitprobeersel.
Flexibele roze vibrator
Flexibele roze vibrator
15-02-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Pientje
15-02-2017
Prima neutraal glijmiddel.
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
EasyGlide Glijmiddel - 150 ml
15-02-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Pientje
15-02-2017
Voor zeer krachtige stimulatie, ook voor clitoris. Wel heel lawaaig.
Vibrator Lady Love Rood
Vibrator Lady Love Rood
15-02-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
jan b
08-02-2017
we zijn er zeer tevreden over en dat voor het eerste maal we gaan er zeker weer heen als we wat nodig hebben we zijn zeer tevreden
Shiatsu Luxe Body Olie - Vanille
Shiatsu Luxe Body Olie - Vanille
08-02-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: