Bekijk onze laatste recensies
J.
18-08-2017
Fijn zacht materiaal en toch sterk, tot nu toe erg veel plezier van.... ;)
5 delige Bondage Set Satijn - Black
5 delige Bondage Set Satijn - Black
18-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
MrJsb
17-08-2017
mooi design, goed materiaal alleen is de bal wel een beetje aan de grote kant
Ball gag met bal van PVC - rood
Ball gag met bal van PVC - rood
17-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Paul
14-08-2017
Heerlijke dildo ook voor anaal gebruik erg lekker Mooi formaat qua lengte en dikte Mijn vrouw verwent mij er heerlijk mee
European Lover
European Lover
14-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Paul
14-08-2017
Erg geil en kwalitatief goed
Netstof Jarretelkousen Met Kant - Wit
Netstof Jarretelkousen Met Kant - Wit
14-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Kern
08-08-2017
Prima product. Het materiaal is steviger en minder zacht dan een Fleshlight, niet erg levensecht, dus sommigen zullen dat teleurstellend vinden. Toch heb ik deze liever dan een Fleshlight: je hebt iets zachts om vast te houden terwijl je het gebruikt, en je kan het op een bed leggen om missionarispositie te simuleren. Ik vind het ook handiger om schoon te houden, omdat het minder oppervlakken heeft dan de Fleshlight. De vagina en anus leiden naar hetzelfde kanaal, maar de opening van de anus is kleiner, dus het voelt toch net iets anders. Het enige echte minpunt is dat het kanaal niet erg lang is, dus je penis kan aan de andere kant naar buiten komen. Maar goed, als het groter was zou het ook meer kosten.
Oxana Pussy and Ass
Oxana Pussy and Ass
08-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
klaas
19-07-2017
Deze dildo heeft mij en mijn vrouw helemaal tot het hoogte punt laten komen, wat een ding zeg!
Dildo Blown Away
Dildo Blown Away
19-07-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Wes
22-06-2017
Heerlijke lange dildo, makkelijk in gebruik en glijdt lekker diep.
Ultra-Dong
Ultra-Dong
22-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Wes
22-06-2017
Doet goed zijn werk, makkelijk in te brengen.
The Assifier
The Assifier
22-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Wes
22-06-2017
Dit is een topper! heerlijk hoe deze aanvoelt en met het balletje wat erin zien maakt het nog geiler tijdens het huis poetsen
FSD Primal Attract Buttplug Met Balletje
FSD Primal Attract Buttplug Met Balletje
22-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
MissM
02-06-2017
Een fijne maat om mee te beginnen van handig materiaal. Prima product
Paarse mini buttplug
Paarse mini buttplug
02-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
MissM
02-06-2017
Leuk als 'starterspakket'. Ik ben er blij mee. Kwaliteit is niet zo zeer heel goed en staat in verhouding met de prijs die je er voor betaald. Ik denk dat als je alles los koopt, dat de kwaliteit beter is maar dan betaal je ook 3x zo veel. Met dit pakket heb je veel leuke speeltjes om uit te proberen, dus ik zou het wel aanraden. :)
Mega Vibrator Set - Paars
Mega Vibrator Set  - Paars
02-06-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
leertje
14-05-2017
Geeft aan rubber een mooie glans en makkelijk in gebruik door dat het fijn verneveld door de spuit flacon.
Cult Ultra Shine Spray - 250 ml
Cult Ultra Shine Spray - 250 ml
14-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
leertje
14-05-2017
Is zuinig in gebruik en makkelijk te doseren werkt lang droogt niet snel op.
Pjur Cult Latex Gel - 100 ml
Pjur Cult Latex Gel - 100 ml
14-05-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Miss piss
30-04-2017
Powerful & comfortable. Great product
Velvet Purple Pill waterproof
Velvet Purple Pill waterproof
30-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
duffy
27-04-2017
Hele goede massageolie
HOT Massage-Olie Exotic 100 ml
HOT Massage-Olie  Exotic 100 ml
27-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
duffy
27-04-2017
Heerlijk glijmiddel
WET Platinum Glijmiddel - 93ml
WET Platinum Glijmiddel - 93ml
27-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
L
19-04-2017
Mooi spelletje
Voorspel Dobbelstenen
Voorspel Dobbelstenen
19-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
L
19-04-2017
Prima kwaliteit
Adore Ribbed condooms 144 stuks
Adore Ribbed condooms 144 stuks
19-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Henzie
17-04-2017
Blijkt toch niet echt waterdicht te zijn. Na 1x gebruikt onder de douche deed die het niet meer.
Waterdichte Blauwe Vibrator
Waterdichte Blauwe Vibrator
17-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DJ
10-04-2017
Super kousen. Zit lekker en onwijs mooi en sexy
Stijlvolle Kousen Met Rand
Stijlvolle Kousen Met Rand
10-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DJ
10-04-2017
Prima materiaal. Die curve is zalig. Had alleen harder materiaal moeten zijn. Daardoor voel je hem beter!!
Curved Passion Huidskleur
Curved Passion Huidskleur
10-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
DJ
10-04-2017
Prima spul. Voelt prima aan bij gebruik.
Just Glide Anaal Glijmiddel 200 ml
Just Glide Anaal Glijmiddel 200 ml
10-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
N65
09-04-2017
Een spannende en sexy short. Fijne stof, zit erg lekker.
Twerk It Short - Plus Size - Roze
Twerk It Short - Plus Size - Roze
09-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
willem
06-04-2017
Nu net gebruikt en ik moet zeggen vooralsnog ben ik zeer tevreden weinig tot geen irritatie, zeer glad resultaat alleen een kant tekening je moet wel voor je dit gebruikt zorgen dat je lange haren heb (moestuintje kweken bij wijze van spreken) Ben nu nog benieuwd of er geen verdere irritaties op komen, hoe lang het weg blijft en hoe het terug groeit. Al met al een aanrader om te gebruiken! (Alleen wel gebruiken met een open raam want er kan een geurtje ontstaan)
Intimate Hair Removal Ontharingspoeder
Intimate Hair Removal Ontharingspoeder
06-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Binico
01-04-2017
Een mooie artikel,erg prettig in gebruik
Siliconen prostaat dildo - roze
Siliconen prostaat dildo - roze
01-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: